• Las Tapas in Bataviahaven!

    1 juni, 2017 | News
  • Dit Tapasrestaurant, waar je in authentieke Mediterrane sferen kunt genieten van Spaanse tapas, is uniek voor Flevoland. Op de kaart zijn zo’n 50 verschillende echte Spaanse tapas te vinden, zowel koud als warm en onderverdeeld in vegetarisch, vlees, vis, dessert en specials. De tapas worden vers bereid in de open keuken. Alle ingrediënten voor de tapas komen van een gespecialiseerde Spaanse leverancier, waarmee de originele kwaliteit en herkomst van de producten is gewaarborgd. Alle tapas zijn los te bestellen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor onbeperkt tapas bestellen.

    Het is ontstaan uit de voorliefde voor Spanje en de manier van leven. In de Mediterrane cultuur staat het samen genieten van lekker eten en drinken centraal. Bij Las Tapas willen wij gasten laten genieten van authentieke Spaanse tapas in een voor Flevoland unieke Mediterrane sfeer.

    In het interieur van Las Tapas is een typisch Spaanse Bodega sfeer gecombineerd met de stoere uitstraling zoals die te vinden is op de overdekte markten zoals alleen de Spanjaarden die kennen. Het resultaat is een sfeervolle ambiance met warme kleuren en echte olijfbomen maar ook met weegschalen en markt accessoires. Op typisch Spaanse wijze worden de producten aangeprezen, zo hangen de serrano hammen aan het plafond en staan de blikken olijven op de bar. Tapas eten hoort een beleving te zijn, samen genieten van de Mediterrane keuken, zoals het bedoeld is.